En helt ny og smart måde at opbevare og dele dine logofiler

 

LOGOresponse er en helt ny nettjeneste der afhjælper tidsspilde og ærgerligt dobbeltarbejde i forbindelse med deling af logofiler. LOGOresponse gør det nu muligt for alle at håndtere logofiler nemt, hurtigt og sikkert.

 

Med et abonnement hos LOGOresponse undgår du en gang for alle at blive forstyrret af kolleger og samarbejdspartnere der har brug for dine logofiler!

 

Du giver ganske enkelt alle direkte adgang til selv at finde og downloade ”de rigtige” logofiler 24-7 og, vel at mærke, uden selv at røre en finger.

 

 

Vores mission er at sikre alle en nem, hurtig og sikker udveksling af logofiler.

 

Personoplysninger / GDRP - Persondataforordningen / Persondatapolitik

I forbindelse med at du eller din virksomhed handler med LOGOresponse, har vi brug for oplysninger om din virksomhed og af mere personlig karakter, til brug for at du kan benytte denne serviceportal. Ligeledes har vi brug for informationer til fremsendelse af informationer, tilbud, ordre og fakturering. Til dette formål skal vi bruge: Firmanavn, att. Navn, Adresse, Postnummer, By, Telefonnummer, samt Emailadresse. Endvidere skal vi bruge: CVR Nr. og EAN nummer for offentlige institutioner og virksomheder. Du har ret til at få oplyst, hvilke personoplysninger, vi har registreret om dig. Du kan desuden til enhver tid gøre indsigelse mod, at oplysninger anvendes. Du kan også tilbagekalde dit samtykke til, at der bliver behandlet oplysninger om dig. Hvis de oplysninger, der behandles om dig, er forkerte har du ret til at de bliver rettet eller slettet. Henvendelse herom kan ske til vores dataansvarlige, se herunder. Vi opbevarer ikke data ud over ovenstående, som du selv indtaster i kontaktformular eller oplyser skriftlig og disse data sendes mellem dig og internettjenesten krypteret på en sikret SSL forbindelse. Ønsker du dine oplysninger tilsendt, fremsendes de pr email, email sendes ikke krypteret. Vi benytter udelukkende dine oplysninger til at effektuere og fremsende relevant information, tilbud, ordre og faktura. Vi behandler dine personoplysninger fortroligt og sikkert, i overensstemmelse med den til enhver tid gældende lovgivning, herunder persondataforordningen og databeskyttelsesloven. Vi anvender 3. parter til behandling af data fra ableIT og Curanet, der hoster internettjenestens drift. Vi har indgået databehandleraftaler med disse databehandlere, hvilket er garanti for at der overholdes de til enhver tid gældende regler, om beskyttelse af dine data. Vi videregiver eller sælger ikke dine oplysninger til 3. part, der ikke har noget med ekspeditionen af din ordre at gøre, og du modtager ikke markedsføringsmateriale, nyhedsmails eller lignende fra os, med mindre du har tilmeldt dig vores nyhedsbrev.

LOGOresponse IVS - Søbakken 38, Rødding DK - 8830 Tjele - Tlf.: +45 20 76 76 42 - CVR-nr.: 38 36 30 85 

 

start her

 

 

Brug for hjælp? Ring til os på 20 76 76 42